Events

Workshop: Scale up now: van start-up naar volwassenheid

BEN JE EEN START-UP DIE STREEFT NAAR GROEI? OF EEN SCALE-UP DIE GRAAG NAAR DE VOLGENDE GROEIFASE WIL GAAN? DAN HEBBEN WE GOED NIEUWS VOOR JOU! NA VELE LOVENDE REACTIES KONDIGEN WE MET TROTS EEN NIEUWE SESSIE AAN: “VAN START-UP NAAR VOLWASSENHEID: SCALE UP NOW” GEPRESENTEERD DOOR ROBERT MEIRMANS.

Over de workshop

Tijdens deze inspirerende sessie neemt Robert je mee op een reis door de drie verschillende groeistadia: pre-scale, scale en accelerated-scale.  Hij behandelt belangrijke onderwerpen voor systematische omzetgroei, zoals handelen naar jouw Ideale Klant Profiel (ICP) en het gebruik van de juiste KPI’s en Metrics.

Leer hoe je groei kunt stimuleren door slimme in- en outbound sales en marketing tactieken te implementeren. Ontdek welke content noodzakelijk is in B2B en maak gebruik van de juiste sales ’tech stack’ om effectieve salesflows te creëren.

In deze specifieke sessie herhalen we en verdiepen we vooral het sales raamwerk en organisatie, waardoor je waardevolle inzichten en strategieën meekrijgt om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Deze sessie is geschikt voor zowel start-ups die willen doorgroeien naar een scale-up, als scale-ups die hun groei willen versnellen. Mis deze kans niet om te leren van een expert in het vak!

Over Robert

Graag stellen wij jullie voor aan Robert Meirmans, een ervaren professional binnen de start-up en scale-up wereld. Met zijn jarenlange ervaring in de Amsterdamse en Berlijnse start-up en scale-up community heeft Robert een indrukwekkend track record opgebouwd. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de zakelijke tak (B2B) van Urban Sports Club, een Berlijnse Scale-up die pan-Europees opereert.

Locatie, datum & tijd

Locatie: StartUp Nijmegen

Datum: 19 oktober 2023

Tijd: inloop 16:45, start: 17:00, einde: 18:30uur

Aanmelden kan via deze link.