Events

Workshop: Ondernemen is makkelijk!

”ONDERNEMEN, DAT IS TOCH NET ZO MAKKELIJK ALS FIETSEN?”

Als ervaren ondernemer deelt Dick Bos zijn kennis en ervaring om je te helpen je eigen onderneming te starten of te laten groeien. Hij weet als geen ander de juiste vragen te stellen, tips te geven of contacten die jij precies op dat moment nodig hebt. In deze workshop zal hij bespreken:

  • hoe je een bedrijfsidee kunt ontwikkelen;
  • hoe je jouw idee kunt omzetten naar een groeiende onderneming;
  • wat je allemaal nodig hebt om te ondernemen;
  • ondernemen voor iedereen een haalbaar doel kan zijn;
  • dat ondernemen vooral leuk is en niet moeilijk hoeft te zijn.

Een onderdeel van de workshop is het bedenken van bedrijfsideeën op basis van jouw passies en sterke punten. Alles voor een flinke dosis inspiratie, motivatie of (door)start van jouw bedrijf. (of anders een vervolgafspraak met Dick om in gesprek te gaan over jouw ideeën voor een toekomstige bedrijf).

Over Dick Bos

Dick Bos is een van de aanjagers bij StartUp Nijmegen. Met zijn enthousiasme, doortastendheid en kennis probeert hij het ondernemerschap in de regio Nijmegen te stimuleren en de faciliteiten voor ondernemers in de regio te verbeteren. Met een bak aan ervaring en een enorm netwerk, is Dick een ondernemer in hart en nieren en daarom de geschikte persoon om jou te inspireren en enthousiasmeren voor het ondernemerschap.

Inschrijven is gratis en kan via: https://www.startupnijmegen.nl/agenda/workshop-ondernemen-is-makkelijk/

Programma:

16:45 Inloop
17:00 Start programma
18:00/19:00 Einde programma

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.