Events

Webinar: Tafelgesprek ‘Arbeidscommunicatie bij pharma bedrijven’

Arbeidsmarktcommunicatie draait om de chemie tussen potentieel talent en werkgever. Maar hoe vertaal je goed werkgeverschap in employer branding? Ben je benieuwd hoe Aspen Oss, ARDENA en Bioconnection dit in de praktijk brengen? En ben je nieuwsgierig naar de adviezen van recruitment bureau Derks & Derks?

Luister dan op 5 april van 11.30 – 12.30 naar de online tafelgesprek met Dana Kalasek (HR-manager Bioconnection), Robert Dam (Plantmanager Aspen Oss), Rob Abbenhuis (BU Director ARDENA) en Tim van Loon (Head recruitment Derks & Derks). Samen met moderator Alexander Steegh en Sidekick Ria Hein zullen zij praktijkervaringen delen tijdens dit interessante tafelgesprek.

Vragen waar we graag een antwoord op krijgen:

Wat speelt er en wat doe jij om je bedrijf aantrekkelijk te laten zijn voor werknemers? Wat speelt er nu op de arbeidsmarkt? Waarom is er krapte? Wat kun je als werkgever doen om de juiste kandidaten te werven en te behouden? Hoe werven jullie nieuwe mensen?

Registratielink: https://www.lifeteczone.nl/bijeenkomst/webinar-tafelgesprek-arbeidscommunicatie-bij-pharma-bedrijven/

Bioconnection – Dana Kalasek (HR-manager)

Het farmaceutische bedrijf BioConnection vult op zeer grote schaal flacons af voor onder meer voor corona-vaccins en andere geneesmiddelen. Ze bedienen klanten van enkele flacons tot meer dan honderdduizend flacons per productie hoeveelheid en daarmee is het bedrijf in staat om klanten te ondersteunen van de klinische onderzoeksfase tot aan producties op commerciële schaal.

Dana is een HR Business Partner, met ruime stafervaring binnen verschillende organisatieonderdelen, van Productie tot Research & Development, in een multinational. Als hoofdfacilitator heeft ze in het kader van cultuurveranderingen onder andere trainingen verzorgd. Haar passie is coaching en loopbaanbegeleiding vanuit respect en vertrouwen.

Aspen Oss – Robert Dam (Plantmanager)

Aspen Oss ontwikkelt en produceert complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). Dit zijn de werkzame bestanddelen in geneesmiddelen. Hun producten, zoals heparine, hormonen, peptiden en steroïden, worden verwerkt tot onder meer bloedverdunners, spierverslappers, anticonceptie en anesthesiemiddelen. Aspen Oss maakt onderdeel uit van de Aspen Pharma Group met de hoofdvestiging in Zuid-Afrika.

Robert is een energieke, toegewijde en gepassioneerde persoon en heeft de kennis en persoonlijke flair om een ​​API-fabriek voor chemische productie te leiden. Hij is verantwoordelijk voor een personeelsbestand van 270 medewerkers, waaronder operationele productieteams, plannings-, magazijn- en logistiek-, onderhouds- en betrouwbaarheids- en engineeringteams.

ARDENA – Rob Abbenhuis (BU Director)

Ardena maakt werkzame stoffen voor geneesmiddelen met Europese vestigingen met ruim 300 werknemers die helpt met de productie van geneesmiddelen, de fabricage van doseringsvormen, klinische logistiek, bioanalyse en dossierontwikkeling.

Rob wordt warm van API-procesontwikkeling en commercialisering, commerciële API- en (steriele) productie van geneesmiddelen, secundaire verpakkingen, cGMP, Lean Six Sigma, (internationaal) projectmanagement, Supply Chain en technische diensten.

Derks & Derks – Tim van Loon (Head recruitment)

Derks & Derks is al twintig jaar actief in de Life Sciences, een sector die meer dan ooit in beweging is: innovaties volgen elkaar in hoog tempo op om echte waarde te creëren voor patiënten en cliënten in sub sectoren als Farma, Medical Devices, Biotech en Food. Techniek, onderzoek en digitalisering hebben een niet meer weg te denken invloed, maar human talent zal altijd dé centrale succesfactor blijven.

Al sinds zijn afstuderen is Tim werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. In zijn huidige rol bij Derks & Derks brengt hij organisaties, talenten en professionals in Life Sciences en Gezondheidszorg samen.

Datum: 5 april 2022

Tijd: 11.30 – 12.30

Organisatie: Pivot Park en Lifeteczone