Events

Webinar grensoverschrijdend (seksueel) gedrag op de werkvloer

Dinsdag 22 februari van 14:00 uur tot 14:30 uur organiseert BG.legal het webinar grensoverschrijdend (seksueel) gedrag op de werkvloer.

Door alle nieuwsberichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen bekende en grote bedrijven, zijn de gemoederen in ons land flink opgeschud. Voor uw onderneming zijn deze gebeurtenissen aanleiding om het eigen beleid over grensoverschrijdend (seksueel) gedrag onder de loep te nemen. Want hoe is het beleid hieromtrent binnen uw bedrijf geregeld? Is er een klachtenprocedure of een vertrouwenspersoon? En hoe wordt er omgegaan met eventuele meldingen?

In een halfuur praat Marlies Hol, advocaat Arbeidsrecht bij BG.legal, u in een webinar bij over de rol en verplichtingen van een werkgever bij grensoverschrijdend (seksueel) gedrag op de werkvloer.

Doelgroep

De focus van onze presentaties ligt op ondernemers/werkgevers, HR-specialisten en arbeidsrechtfanaten. Door onze reeks aan webinars/seminar te volgen, blijft u op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Graag ‘zien’ wij u dan!

Marlies Hol

Meer informatie