Events

Van mislukkingen tot successen: leer van de fouten van ervaren ondernemers tijdens de FuckUp Night.

Het is alweer tijd voor de 9e editie van de FuckUp Night op 24 april 2023. Ben jij benieuwd naar de grootste missers uit de carrière van vier ervaren ondernemers uit de regio Nijmegen? Kom dan naar de FuckUp Night!

Tijdens de FuckUp Night delen succesvolle ondernemers hun meest memorabele mislukkingen. Geen saaie presentaties, maar juist inspirerende verhalen over tegenslagen, uitdagingen en het overwinnen van obstakels. Want, zoals het spreekwoord luidt: “van fouten leer je het meest”.

Tijdens deze avond vertellen Pierre Guelen (Planon), Martine Grol (MADE BY MEDIA), Rik Burgersdijk (Proforto), Marijntje van Benthum (Van Eigen Deeg) over de grootste misstappen van hun carrière.

Deze avond mag je absoluut niet missen als je geïnteresseerd bent in ondernemerschap, innovatie en creativiteit! Het evenement vindt plaats in de Theaterzaal van het Elinor Ostromgebouw van de Radboud Universiteit (Heyendaalseweg 141) en duurt van 19:00 uur tot 21:00 uur. We sluiten na 21:00 uur af met een netwerkborrel, mede mogelijk gemaakt door SNS Bank.

Aanmelden voor de FuckUp Night op 24 april 2023 is gratis, maar wel noodzakelijk. Kaarten reserveren kan hier. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de FuckUp Night!

Dit evenement is georganiseerd in samenwerking met HAN Centrum voor Ondernemerschap en de Radboud Universiteit (Mercator Launch).