Events

Training “starten in Duitsland”

Jouw Plan van Aanpak Duitsland – groepscursus

Jetzt geht’s los in 2022!
 
Training “starten in Duitsland”
 
De groeiprognose voor de Duitse markt is voor de komende jaren uitstekend. Het feit dat wij als bedrijven in Oost Nederland dicht tegen Duitsland aanliggen, biedt ons juist nu goede zakelijke kansen. Maar dat vergt wel een gedegen aanpak. Juist een goede voorbereiding op de Duitse markt maakt het verschil tussen wel of geen succes.
 
Ondernemers met concrete plannen om hun activiteiten uit te breiden naar Duitsland kunnen deelnemen aan de groepstraining “Starten in Duitsland”.
 
Wil je…

• een eigen concreet en praktisch plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt

• veel praktijkinformatie van andere Nederlandse ondernemers op de Duitse markt

• handige tips en bruikbare tools om te ondernemen op de Duitse markt
 
De training Starten in Duitsland is 100% praktijk gericht en levert je de basis voor een plan dat ook binnen jouw organisatie werkbaar en realiseerbaar is.
 
Er wordt een actieve deelname van iedere ondernemer verwacht. Dit betekent voorbereiding aan de hand van vragen bij iedere deeltraining zodat goede keuzes worden gemaakt voor het eigen Plan van Aanpak. Tevens is het na elke deeltraining mogelijk om persoonlijk verder te worden begeleid. Tijdens de laatste training wordt een presentatie gegeven van het eigen Plan van Aanpak waar onderlinge reflectie en evaluatie plaatsvindt vanuit de groep en de aanwezige ondernemers.
 
Kortom, de hele training is gericht op Erfolg!

Meer informatie.