Events

Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023

Op 16 mei 2023 organiseren we de pitch & finaledag van de 20e editie van de Rabo Duurzame Innovatieprijs. Een jubileum editie die je niet wilt missen! Daarom nodigen wij je nu alvast van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Reserveer deze datum in je agenda, en meld je aan via onderstaande link. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt, vol = vol. 

Wat kun je verwachten?

Dit jaar zijn we te gast bij onze partner Yes!Delft. Eén van de meest toonaangevende tech incubators in Europa. Het programma is nog niet definitief, maar we kunnen je alvast meegeven dat:

  • Je de finalisten van de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023 en winnaars van eerdere edities ontmoet;
  • En daarnaast potentiele investeerders;
  • Je gedurende dag aanwezig kunt zijn bij lezingen van inspirerende sprekers;
  • Alsook bij de registraties, opnames van interviews en live uitzending van onze partner RTL-Z;
  • Je na afloop kunt aansluiten bij de netwerkborrel;
  • En, het allerbelangrijkst: jij bent aanwezig bij de bekendmaking van de winnaars van de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023!

Na aanmelden ontvang je medio maart het definitieve programma. Meld je hier aan.

Inzet voor duurzaamheid

Om de klimaatdoelen van Parijs te halen, is actie nodig van de overheid, consumenten en van bedrijven. Nederland heeft talloze bedrijven die werken aan duurzame oplossingen voor een betere wereld. Om dat aan te jagen is de Rabo Duurzame Innovatieprijs – vroeger de Herman Wijffels Innovatieprijs – in het leven geroepen. Of het nu gaat om het hergebruiken van grondstoffen, het inzetten van digitale oplossingen of het opwekken van duurzame energie, de Innovatieprijs stimuleert ondernemers met innovatieve oplossingen die ertoe doen. 

Graag tot ziens bij de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023!

Met vriendelijke groet, mede namens Mazdak Zareei, Carola Berkouwer
Eventmanager