Events

Netwerk event DNBC

Heb jij een start-up die DUURZAAMHEID, IMPACT en LOGISTIEK hoog in het vaandel heeft staan?


Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het start-up ecosysteem in zowel Gelderland als Duisburg (Noordrijn-Westfalen) is uiterst vitaal. Op donderdag 1 juni a.s. ben je van harte uitgenodigd om je netwerk uit te breiden met contacten bij de startport, Anthropia, garage DU en met vele andere Europese netwerkers.


De regio Duisburg biedt een scala aan mogelijkheden voor start-ups die willen bijdragen aan een duurzame toekomst. Met een strategische ligging in het hart van Europa en een goed ontwikkeld logistiek netwerk is Duisburg de ideale plek om groeiambities te realiseren.

MAAK KENNIS MET ONS NETWERK:
startport | Logistics and Supply Chain Start-ups kunnen in contact komen met startport, de incubator van ‘s werelds grootste binnenhaven. In zijn programma verbindt startport logistieke start-ups met bedrijven in de logistieke sector, mentoren, experts, potentiële klanten en investeerders zoals business angels & VC-fondsen.


Anthropia | Duitslands meest succesvolle incubator en accelerator voor impactvolle start-ups. Via Anthropia krijgen start-ups uit de groene & sociale economie een sterk netwerk van bedrijven, liefdadigheidsinstellingen, universiteiten, R&D-instellingen, bevriende innovatielabs, incubators, accelerators en andere relevante spelers in de start-up wereld.
garage DU | brengt innovatieve start-ups en scale-ups samen met Duisburgse bedrijven en brengt de regionale start-up spelers in een netwerk samen. Dit jaar wordt gezocht naar start-up oplossingen op het gebied van klimaatbescherming en de circulaire economie. Naast mogelijke vervolgopdrachten en veel aandacht voor jouw start-up kunnen deelnemers aan garage DU non-cash prijzen tot € 50.000 winnen.


MELD JE NU AAN:
Meld je nu aan voor het gratis netwerkevent op 1 juni a.s. We hopen je daar te ontmoeten en verheugen ons op een goede samenwerking.

Klik hier voor je aanmelding


Het inschrijvingsformulier is ontworpen om ons te helpen een beter beeld te krijgen van wie je bent en waar je naar op zoek bent. Het invullen van het formulier duurt slechts enkele minuten en het is de perfecte manier om jouw profiel bij ons te starten.


De MEET UP vindt plaats op donderdag 1 juni a.s. om 17.00 uur in de evenementenlocatie “Edel”,
Mülheimer Straße 97a, 47058 Duisburg (Duitsland). Duisburg ligt ongeveer één uur rijden vanaf
Arnhem/Nijmegen.


Met vriendelijke groeten | Beste Grüße | Best regards
Michael Rüscher (wethouder van Economische Zaken, Veiligheid en Orde, Duisburg) & Börje Wichert
(procuratiehouder en HUB Manager Projectontwikkeling & Internationalisering )
Wouter Timmermans, José de Baan en Jeroen Schoot (Stichting Duits-Nederlandse Businessclub
Gelderland)


PROGRAMMA:
17.00 uur: Aankomst en netwerken
17.30 uur: Nice to meet you | Welkomstwoord José de Baan en Wouter Timmermans,
Voorzitters van de Duits-Nederlandse Businessclub Gelderland
17.40 uur: Welkom in Duisburg | Anthropia, startport en garage DU stellen zich voor
17.50 uur: Time to Pitch | Start-ups uit Duisburg en Gelderland (en andere) pitchen hun
business model in drie minuten elk, gevolgd door een stemming door het publiek.
18.20 uur: Get connected | Slotwoord door Michael Rüscher, netwerken, uitwisseling en
barbecue met koude drankjes.