Events

How2Finance

Uitleg over Top10 financieringsinstrumenten

Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming? 
Voor startende en groeiende ondernemers is financiering extreem belangrijk maar vaak ook onoverzichtelijk qua mogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen van een lening t.o.v. van subsidie nu en op de lange termijn? Welke financiering past bij welke fase? En welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Speciaal voor alle startende ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar financiering organiseren Oost NL, Orion en Briskr samen met diverse partners een inspirerende ontbijtsessie. Tijdens dit How2Finance event gaan we in op de verschillende financieringsinstrumenten. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. En van subsidies tot participatie van Business Angels.

Aan de orde komen bijvoorbeeld:
1. De financieringsinstrumenten van RVO Nederland
2. Het OP-Oost subsidieprogramma
3. Startup Fonds Gelderland
4. Vroege Fase Financiering Gelderland
5. Achtergestelde innovatie leningen van de Rabobank
6. Crowdfunding
7. De Gelderse Groeiversneller
8. Het Business Angel NetwerkDe bijeenkomst is niet alleen informatief, maar ook heel praktisch en ‘hands on’ Ondernemers kunnen ook individueel met experts op het gebied van financiering in gesprek tijdens de speed date sessies. Er is dan volop gelegenheid om je eigen situatie te bespreken en samen vrijblijvend te zoeken naar de beste mogelijkheden.

Fysiek event
Dit is een ‘live’ event op Noviotech Campus te Nijmegen in gebouw M. We sturen je uiterlijk vrijdag 17 maart meer informatie via het email adres info@briskr.nl (kijk ook even in je spam!). 
 
Goed om te weten
Dit is een gratis event, registratie vooraf is nodig i.v.m. catering en eventuele coronamaatregelen. Alle startende ondernemers zijn welkom en het staat je vrij deze uitnodiging te delen met andere ondernemers in je netwerk.

Aanmelden: