Events

Fuck Up Night

Van mislukkingen tot successen: leer van de fouten van ervaren ondernemers tijdens de FuckUp Night!

Het is alweer tijd voor de 10e editie van de FuckUp Night op 14 november 2023. Ben jij benieuwd naar de grootste missers uit de carrière van vier ervaren ondernemers en bestuurders uit de regio Nijmegen? Kom dan naar de FuckUp Night! Tijdens de FuckUp Night delen succesvolle ondernemers en bestuurders hun meest memorabele mislukkingen. Geen saaie presentaties, maar juist inspirerende verhalen over tegenslagen, uitdagingen en het overwinnen van obstakels. Want, zoals het spreekwoord luidt: “van fouten leer je het meest”.

Omdat het een jubileumeditie is, pakken we flink uit. Ludo Jacobs (Talentvoordocent, Studentvoorstudent), Tal Kachman (Rhizome Works), Erny Boots (Ronald McDonald Huis Nijmegen) en Wilco van Schaik (NEC) vertellen tijdens deze avond over de grootste misstappen van hun carrière.

Deze avond mag je absoluut niet missen als je geïnteresseerd bent in ondernemerschap, innovatie en creativiteit! Het evenement vindt plaats in het Auditorium van de HAN (Laan van Scheut 10) en duurt van 19:00 uur tot 21:00 uur. Na het programma is het mogelijk om na te praten en te netwerken tijdens de aansluitende borrel. Deze borrel is mede mogelijk gemaakt door SNS Bank Nijmegen.

Aanmelden voor de FuckUp Night op 14 november 2023 is gratis, maar wel verplicht! Kaarten reserveren kan via de link in dit evenement. Wees er snel bij, want vol = vol!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de FuckUp Night!