Events

Digital Demo Day in Düsseldorf

Op 18 augustus vindt Digital Demo Day plaats in Düsseldorf. RVO organiseert daar een startup-missie heen, van 17 tot en met 19 augustus.

Interessant voor de startups

Vanaf 16 mei openen de poorten van de inschrijving. Er is plaats voor 15 startups. 

Samenwerken?

Van de afgelopen missies Slush en CES Vegas en in aankomende missies VivaTech en Collision zijn inmiddels prachtige voorbeelden van succesvolle samenwerking met partners.

Heb je ook interesse om te gaan? Heb je goede contacten in Nordrein-Westfalen? Of ben je een start-up? En lijkt het je leuk om samen te werken voor deze missie? Bel: +31 6 25 51 67 14 of mail dan vooral met Rik Roeske.

Samenwerken is maatwerk en kan bijvoorbeeld op het gebied van side-events, netwerk-events, deelnemers-selectie, stand-activiteiten en de voorbereidingsbijeenkomst.

Achtergrondinformatie missie

Meer dan 4.000 bezoekers op één dag, 200 startups, meer dan 100 investeerders en veel aandacht voor matchmaking. Dat is Digital Demo Day in het kort. Drie thema’s staan dit jaar centraal: 1) High Tech, 2) Sustainability en 3) Metaverse. De nabijheid van deze snelgroeiende Duitse markten biedt Nederlandse startups veel kansen.