Events

Workshop Hocus – Pocus – Focus

door ondernemerscoach Roeland Bridié

Verlang jij er als ondernemer ook naar om:

  • meer tijd te kunnen besteden aan belangrijke zaken?
  • minder stress te ervaren?
  • je minder af te laten leiden door de dingen die voorbij komen?
  • concrete en praktisch toepasbare tips voor meer focus te krijgen?

Kom dan naar de workshop Hocus – Pocus – Focus bij StartUp Nijmegen.

Als ondernemer worstelen we er allemaal mee: het gevoel van ‘te weinig’ tijd voor de dingen die we willen doen. Uit mijn gesprekken met ondernemers blijkt telkens weer dat de meesten moeite hebben met het vinden en behouden van de juiste focus op de belangrijkste zaken. Tevens weet ik uit eigen ervaring als ondernemer dat het een uitdaging is om je te blijven focussen op die zaken die jou en jouw onderneming echt verder kunnen brengen.

Tijdens mijn interactieve workshop help ik je door het aanreiken van kennis, inzicht en vaardigheden om meer focus in jouw ondernemerschap en werk te krijgen, zodat je weerbaarder wordt tegen stress en productiever zult zijn. Aan het einde ben je in het bezit van praktische tips en handvatten om direct toe te passen in de praktijk.

Over Roeland

Bijna 30 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer, ondernemerscoach en trainer. Als energieke en bevlogen ondernemerscoach help ik ambitieuze ondernemers om meer rendement uit zichzelf en hun onderneming te halen door de juiste focus aan te brengen.

Wie gingen je zoal voor?

Kris Wijnands – Letterdesk:

In Hocus Pocus Focus geeft Roeland je handige en vooral praktische tips om effectiever te werken met meer aandacht en focus. Hij laat je heel duidelijk zien hoe dat eigenlijk werkt in je brein: focussen. Met gerichte adviezen die je meteen toe kunt passen in je eigen werkritme en agenda, legt hij uit hoe je productiever kunt werken. Het heeft mij precies dat zetje gegeven dat ik nodig had om te stoppen met honderd dingen tegelijk doen en beter te focussen op al mijn taken.
Gaiane Abrahamian – hart voor burn-out:

Een heel waardevolle workshop die je als ondernemer inzichten en praktische handvaten geeft hoe je ervoor zorgt dat je beter focust en dus ook meer gedaan krijgt. Hoe ga je van chaos naar meer structuur? Roeland weet op een energieke en laagdrempelige manier je te voorzien van handige tips die je gelijk kan toepassen.
Deze workshop kan ik aan elke ondernemer aanraden.

Willem Kok

Met veel plezier Roelands workshop Hocus Pocus Focus bij mogen wonen. Duidelijke boodschap met praktische tips die je direct toe kan passen om productiever, en vooral meer gefocust te kunnen werken. Roelands enthousiasme is aanstekelijk en prikkelt mensen om actief te zijn, creëert een erg fijne sfeer!
Absolute aanrader.

Arjan Marsman – Webplace4U

De workshop Hocus Pocus Focus heeft mij inzicht en bewustwording gegeven van het belang om te focussen. Een goede focus zorgt voor rust en efficiëntie. De slimme en bruikbare tips tijdens de workshop zijn makkelijk inpasbaar waardoor je snel resultaat ziet van de workshop.

Planning:

Inloop 16.15

Start 16.30

Einde 18.00

Locatie:

StartUp Nijmegen, Stationsplein 26, 6512AB, Nijmegen

Aanmelden via hier

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp Nijmegen. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.