Events

Workshop: Financieer jouw succes!

Over de workshop

Als starter ben je waarschijnlijk op zoek naar financiering op jouw onderneming succesvol te maken. Maar hoe vind je de juiste financieringsmogelijkheden? Tijdens de workshop “Financier jouw succes” maak je kennis met verschillende financieringsvormen en leer je welke opties het beste bij jouw onderneming passen.

Jeroen van Bergen (eigenaar van Van Bergen ondernemerszaken) gaat in op de valkuilen, (on)mogelijkheden fiscale regelingen en financieringsmogelijkheden voor starters en ondernemers in het algemeen. Je leert meer over leningen, subsidies, crowdfunding en venture capital en je leert de voor- en nadelen van deze financieringsvormen kennen.

Door deel te nemen aan de workshop “Financier jouw succes” vergroot je niet alleen jouw kennis over financiering, maar ook de kans op succesvolle financiering van jouw onderneming.

Stel jouw eigen vragen

Na je aanmelding kun je ook jouw specifieke vraag mailen naar jeroen (jeroen@van-bergen.nl). Hij gaat proberen al jouw vragen te beantwoorden tijdens de workshop.

Over Jeroen

Mijn naam is Jeroen van Bergen, vader van 4 kinderen en werkzaam in het mooiste bedrijf ter wereld: mijn eigen accountantskantoor, 61 jaar geleden opgericht door mijn vader. Op 25 jarige leeftijd heb ik het roer overgenomen en ik werk nu samen met 13 collega’s, waarvan 3 fiscalist zijn. Als registeraccountant help ik bedrijven hun doelen, soft en hard, te bereiken. Daarin zie ik vooral kansen en dat is voor mij de kern van ondernemen. Kansen zien en de mogelijkheden en vrijheid hebben deze te benutten.

Globale planning:

Inloop: 16:15 uur

Start: 16:30 uur

Einde: +/- 17:30 uur

Locatie:

Stationsplein 26

6512AB, Nijmegen

Inschrijven via: https://www.startupnijmegen.nl/agenda/workshop-financier-jouw-succes/

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.