Events

Laat je inspireren en ontdek hoe je AI voor jou laat werken

  • Wil je weten hoe je AI-tools inzet in je dagelijks werk?
  • Ben jij benieuwd naar de kansen én valkuilen?
  • Wil je praktische handvatten en direct aan de slag?

In de workshop AI en Copywriting dompelen we je onder in de wereld van ChatGPT, Bard en andere AI-tools. Je leert hoe het werkt, waarom je het wel (of niet) in zou zetten en hoe je dat dan het beste doet. Ook ga je zelf aan de slag met oefeningen. Met deze interactieve workshop heb jij deze AI-tools al snel onder de knie: jij weet precies wat je moet doen om de beste resultaten te krijgen. En we houden de workshop natuurlijk lekker luchtig.

Over Letterdesk

Letterdesk is een tekstbureau in Nijmegen. We zijn nieuwsgierig, lopen over van enthousiasme en zijn helemaal gek van schrijven. Daarom helpen wij jou bij het vinden en vertellen van jouw verhaal. We duiken jouw wereld in en willen je écht leren kennen. Zo kunnen we een tekst schrijven die precies past bij jouw boodschap. Of leren we jou hoe je dat zelf kunt doen! Een effectief verhaal dat aansluit bij jou en je doelgroep. Doeltreffend en lekker leesbaar. Gewoon een goed verhaal. De workshop wordt gegeven door Els Hekkenberg en Yannick Baay.

Datum:

24 oktober 2023

Tijd:

Inloop: 16:45 uur

Start: 17:00 uur

Einde: 18:30 uur

Locatie

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26

6512AB Nijmegen

Inschrijven voor de workshop kan via de volgende link!

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.