Events

Dag van Gelderland

Op vrijdag 10 november 2023 organiseert provincie Gelderland de Dag van Gelderland: het jaarlijkse evenement waarop we samenwerken aan een nóg mooier Gelderland! De Dag van Gelderland staat in het teken van verbinden en ontmoeten. Als nieuwe coalitie bespreken we graag onze plannen met u. Samen stropen we onze mouwen op en gaan we de grote ruimtelijke opgaven in de regio aanpakken. 

De Gelderse aanpak 
Hoe ziet Gelderland er over 20 tot 30 jaar uit? En wat hebben we dan nu te doen? Wonen, werken, natuur, energie en landbouw hangen nauw samen (‘niet alles kan overal’). En voor de realisatie hebben we elkaar nodig. Daar werken we samen aan op een manier die bij ons past: de Gelderse aanpak. Een partnerschap tussen overheden, bedrijven, organisaties en u. Met focus op de langdurige samenwerking, oog op de toekomst en vanuit het karakter van de 7 Gelderse regio’s. Dicht bij de plek waar we het over hebben. Want samen met u maken we een nog mooier Gelderland! 

Save the date! 
Bent u bij de Dag van Gelderland op vrijdag 10 november 2023? Het programma duurt van 12.00 tot 17.30 uur en vindt plaats in De Vasim in Nijmegen. Deelname is gratis. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Aanmelden kan na de zomer. U ontvangt dan een uitnodiging met het programma. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. 

Staat u al in ons adressenbestand? 
Kreeg u deze Save the date doorgestuurd en wilt u straks de uitnodiging niet missen? Laat uw e-mailadres hier achter, dan ontvangt u na de zomer een uitnodiging persoonlijk in uw inbox.

Wij kijken ernaar uit om u op 10 november te ontmoeten! 

Met vriendelijke groet, 

John Berends, commissaris van de Koning  
Harold Zoet, gedeputeerde 
Ans Mol, gedeputeerde 
Helga Witjes, gedeputeerde 
Peter Drenth, gedeputeerde 
Klaas Ruitenberg, gedeputeerde 
Dirk Vreugdenhil, gedeputeerde