News

Vacature communicatieadviseur Health Valley

6 Health Valley Events, meer dan 50 webinars, 11 HVTV uitzendingen, een nieuwe corporate story, geheel vernieuwde website, een rebranding, een fusie, Masterclasses, nieuwe online strategie, adviseur binnen diverse internationale projecten, organisator van diverse beurzen en 100+ netwerkevenementen… en als toppunt onlangs nog een interview mogen afnemen met Minister Ernst Kuipers. Al deze taken horen bij Health Valley Netherlands om nieuwe verbindingen te leggen tussen mensen om de zorg met inzet van technogische innovaties te versnellen.

Health Valley is hét zorginnovatie ecosysteem van Oost-Nederland. Wij versnellen innovaties met inzet van technologie om mensen langer gezond te laten leven. Wij identificeren vraagstukken uit de zorg en verbinden die aan het bedrijfsleven om innovatieve technologische oplossingen versneld te ontwikkelen, toe te passen en op te schalen. Wij doen dit vanuit drie rollen: Connect, Challenge en Grow.

Ben jij een strategisch denker én doener met ruime ervaring in de breedte van het vakgebied? Die een strategisch marketingcommunicatieplan kan maken en uitvoeren? Heb jij flair, overtuigingskracht en energie voor tien? Ben je een teamplayer die resultaatgericht en creatief is? En ben je tegelijkertijd een kei in het plannen en organiseren van evenementen? Dan komen we graag met je in contact!

Klik hier voor de vacature