News

Schrijf je in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2023!

Ben jij een ondernemer uit Gelderland of Overijssel? Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat al succesvol is getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? En wil je jouw markt vergroten of het product verder verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de achtste editie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023! Deelnemers maken kans op de vakjuryprijs ter waarde van €10.000,- of de publieksprijs van €5000,-. Schrijf je voor 4 januari 2023 in!

Maak kans op €10.000!

Zorginnovatie.nl heeft het doel om innovaties in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom wordt op 30 maart 2023 de Nationale Zorginnovatieprijs uitgereikt; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De uitreiking van de prijs vindt plaats op het Health Valley Event.

Deelnemers maken kans op:

  • Een geldbedrag ter waarde van €10.000,- (vakjuryprijs) of €5.000,- (publieksprijs);
  • Finalisten krijgen gratis toegang en een eigen stand op het Health Valley Event;
  • Professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van je innovatie;
  • Toegang tot het netwerk van Zorginnovatie.nl.

Belangrijke data

4 januari 2023: sluiting aanmeldingen om 12:00 uur
6 februari – 3 maart 2023: regionale voorrondes tijdens de Slimme Zorgestafette
20 maart 2023: stemronde voor publieksprijs wordt geopend op Zorginnovatie.nl
27 maart 2023: stemronde voor publieksprijs wordt gesloten
30 maart 2023: uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2023 op het Health Valley Event

Vakjury en publieksjury

Na de bekendmaking van de finalisten begin maart, zal een vakjury zich buigen over de genomineerden en hen inhoudelijk beoordelen. De leden van de vakjury worden later bekend gemaakt. Daarnaast kan elke finalist campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen van het publiek voor zich te winnen. De innovatie met de meeste stemmen (met uitzondering van de winnaar van de vakjuryprijs) wint vervolgens de publieksprijs.

Schrijf je nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2023!

De Nationale Zorginnovatieprijs is dé kans voor scale-ups om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen! Ga voor meer informatie over de Nationale Zorginnovatieprijs 2023 en het inschrijfformulier naar www.zorginnovatie.nl/nationale-zorginnovatieprijs.