News

IDEE ZOEKT ONDERNEMER

Word je eigen BAAS! Win een eigen onderneming en €15.000 aan prijzen.

Vrijheid, onafhankelijkheid en doen wat je leuk vindt en waar je passie ligt. Dat zijn voor veel startende ondernemers de drijfveren om een eigen bedrijf op te starten. Voor jongeren die willen starten met ondernemen, is het soms lastig om te bedenken wat voor onderneming je wilt starten. Daar biedt Word je eigen BAAS! van StartUp Nijmegen, aanjagers Dick Bos en Jan van Raaij,  een oplossing voor. 

DE WERELD OP ZIJN KOP!

Bij ZomerOndernemer staan de ondernemers en zijn/haar idee centraal. Nu staat het idee centraal en zoeken we een ondernemer die hierbij past en die krijgt een vliegende start in coaching en geld ter waarde van pakweg €15.000,-.

Spreekt een van deze ideeën je aan? Lees dan snel verder!

1 My Pop-Up Kitchen, als ondernemer faciliteer je een locatie voor koks die de restaurantwereld
   een tijdje willen uitproberen.

2 Dream Job, een app die onderweg actuele en voor jou interessante vacatures zoekt.

3 Medimee, een reisetui om jouw medicijnen veilig en geordend overal mee naartoe te nemen.

4 The Climate Changers, een platform waar woningbezitters met behulp van vakmensen hun huis
   kunnen verduurzamen én uiteindelijk andere mensen kunnen helpen.

Het concept

Tijdens ‘Word je eigen BAAS!’ worden vier businessideeën weggegeven, zie hierboven. Als deelnemer krijg je de mogelijk-heid om vier minuten te pitchen voor een vakkundige jury die bestaat uit wethouder John Brom (EZ), Simon de Luij (Modder-kolk), Chantal Peters (De Papierfabriek), en Martine Grol (Made by Media).

Prijzenpakket

Om de winnaars van Word je eigen BAAS! een vliegende start mee te geven is een prijzenpakket samengesteld ter waarde van €15.000,-. Dit pakket ziet er als volgt uit:

– €2.500,- van de Gemeente Nijmegen
– 6 maanden werkplek en begeleiding bij StartUp Nijmegen
– Je eigen businesscoach (Roeland Bridié; Lizanne Jacobs; Cees van Diemen of Ton Foks)
– Je 1e jaarrekening wordt gratis opgesteld
– Refurbished laptop
– Merkstrategie en branding training
– Website
– SEO-pakket
– Workshop (web)tekst schrijven
– Bedrijfsprofiel en persbericht in MT/Sprout
– Customer Experience Kickstart

– Managementboeken

Deelnemen aan Word je eigen BAAS!?

Voor Word je eigen BAAS! is StartUp Nijmegen op zoek naar toekomstige zelfstandige ondernemers die op één van de vier businessideeën willen pitchen. De voorwaarden om deel te nemen: je gaat bij StartUp Nijmegen starten, vestigt jouw bedrijf in Nijmegen én je hebt geen andere onderneming waarvoor je verantwoordelijkheden hebt.

Aanmelden kan via: tessa@startupnijmegen.nl met contactge-gevens, motivatiebrief en CV. Zorg dat jouw inschrijving vóór 1 oktober 24.00 uur binnen is. Uiterlijk 6 oktober krijg je bevestiging van deelname. 

Word je eigen BAAS! vindt plaats op 13 oktober in de Raadzaal van de Gemeente Nijmegen, Korte Nieuwstraat 6, 6511 PP Nijmegen, van 15.00 uur tot 18.00 uur.  Op de website van StartUp Nijmegen vind je meer informatie over de wedstrijd, voorwaarden en het volledige prijzenpakket.