News

GUPTAWARD

Dit jaar wordt voor het eerst de GuptAward georganiseerd: een manier om innovatieve ideeën voor het verduurzamen van de zorgsector te stimuleren.


De Nederlandse gezondheidszorg is verantwoordelijk voor ongeveer 7% van de totale CO2-uitstoot van Nederland¹. De gezondheidszorg staat dus voor een enorme opgave om deze CO2-voetafdruk te reduceren.

Daarom organiseren we voor het eerst de GuptAward: een manier om innovatieve ideeën voor het verduurzamen van de zorgsector te stimuleren.

Dus, heb jij een goed, innovatief idee om de gezondheidszorg te verduurzamen? Zend het in en maak kans op 5 dagen advies van Gupta Strategists én een workshop met een seed capitalist om zo jouw idee echt van de grond te krijgen!

Het maakt niet uit of je student bent, medewerker in de zorg, werkt aan een beginnende startup of gewoon een individu bent met een goed idee: iedereen kan meedoen.

26 mei zullen de drie finalisten uitgenodigd worden voor een workshop bij Huize Frankendael. Tijdens de workshop worden de ideeën van de finalisten met hulp van consultants van Gupta verder uitgewerkt. Daarnaast zullen de finalisten worden klaargestoomd voor de presentatie op de finale op 10 juni. Er zal ook met iedere finalist een promotievideo gemaakt worden om het idee verder onder de aandacht te brengen. De finale vindt plaats tijdens het klantevent van Gupta Strategists op 10 juni. Hier worden de ideeën onder de aandacht gebracht bij stakeholders uit de gehele zorgsector en zal de winnaar gekozen worden. De uiteindelijke winnaar ontvangt 5 dagen advies van Gupta Strategists en een workshop met een seed capitalist om zo het idee echt van de grond te krijgen!

De deadline voor aanmelding is 16 mei. Meer info en aanmelden vind je hier.